Elaborarea Statutului CN

Stimați colegi,

Țin sa va reamintesc, ca prin decizia Adunării Generale a Notarilor din data de 10 noiembrie 2018, a fost creat un grup de lucru care va examina Statutul Camerei Notariale și, drept urmare, vor fi formulate propuneri pentru modificarea și îmbunătățirea acestuia.

Lista participanților grupului de lucru (se anexează):

1. Constantinescu Elena

2. Bazaochi Andei

3. Vidrascu Alexandra

4. Mocanu Elena

5. Zgardan Diana

6. Pistruga Vitalie

7. Mardari Maria

8. Andronatii Valentina

9. Sîmboteanu Svetlana

10. Lazu Aurelia

11. Ungureanu Tatiana

12. Florea Adelina

13. Cutian Aliona

În același timp, va anunți, ca la data de 07 iunie 2019 și la data de 14 iunie 2019 a avut loc ședințe de lucru, la care au participat dor 6 notari din 13 aleși pentru aceste activități.

În special, doresc să le mulțumesc notarilor, care participă activ la ședințele grupului de lucru și anume: Pistriuga Vitalie, Cutian Aliona, Florea Adelina, Sîmboteanu Svetlana, Bazaochi Andrei, Constantinescu Elena.

Notarii, care au fost selectați pentru a desfășura acesta activitate sunt îndemnați sa contribuie activ la elaborarea Statutului în redacția noua.

Notarii care doresc să participe la lucrările grupului de lucru, Vă rugam să ne expediați propunerile, sugestiile și ideile Dvs. pe e-mail-ul Camerei Notariale (camera.notariala@gmail.com).

În atenția:

Ședința grupului de lucru va avea loc în fiecare luni la ora 14-30 în incinta sediului Camerei Notariale pe adresa Chișinău, str. București, nr.90, of. 16.

Notarii, doritori de a participa la dezbateri, sunt bineveniți în cadrul ședinței de lucru, în acest caz vom asigura transparența decizională.

Cu respect,
Președintele CN
LAZU Aurelia

Share on print