Comunicat informativ cu privire la modificarea unor acte legislative

La 02 iulie 2019 au avut loc consultările publice în cadrul Comisiei parlamentare, economie, buget și finanțe, asupra proiectului de Lege cu privire la modificarea unor acte legislative și anume a prevederilor Legii nr. 246 din 15.11.2018 privind procedura notarială, a Legii privind administrația publică locală și prevederilor Codului civil, în sensul extinderii competențelor secretarilor consiliilor locale pentru desfășurarea unor activități notariale.

La ședință au participat dna Aurelia Lazu – Președintele Camerei Notariale, dna Elena Mocanu – membrul Consiliului Camerei Notariale și notarul dna Elena Constantinescu.

În scopul îmbunătățirii proiectului de lege menționat supra, a fost creat un grup de lucru, în componența căruia intră notarii Elena Mocanu și Elena Constantinescu.

Grupul de lucru salută intenția deputaților privind eficientizarea interacțiunii între cetățenii RM și autorități și își manifestă deschiderea de a colabora cu puterea legislativă, în vederea protejării drepturilor și libertăților cetățenilor.

Camera Notarială

Share on print