Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de la fondarea Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, Camera Notarială din Republica Moldova, în numele tuturor notarilor, aduce sincere felicitări și urări de bine.

Anii trec, dar prestigiul și nivelul înalt al studiilor oferite la Facultatea de Drept a USM rămân neschimbate, și Vă dorim că aceste standarde înalte de calitate și performanță să se mențină mulți ani înainte.

Facultatea de Drept a USM a educat generații întregi de juriști, care au depus eforturi în drumul Republicii Moldova către un stat de drept, cu aspirații europene.

Anume de pe băncile acestei facultăți au ieșit judecători, procurori, avocați, notari, executori judecătorești care s-au remarcat cu o pregătire extrem de bună, devenind un motiv de mândrie că studiile au fost făcute anume la Facultatea de Drept a Universității de Stat.

Facultatea de Drept nu este doar o instituție de învățământ, ci a devenit o întreagă comunitate de profesori extraordinari – juriști notorii în domeniul său, care au inspirat în discipolii săi simțul dreptății și a respectului față de lege, discipoli, care la rândul său, au devenit profesori la fel de dedicați și la fel de dornici de a transmite cunoștințe tinerelor generații și la fel de pasionați de munca sa.

Decenii la rând facultatea îndeplinește o misiune extrem de responsabilă și nobilă, asigurând atât țara cât și întreaga lume cu specialiști în domeniul dreptului .

Reprezentând comunitatea notarilor din Republica Moldova, suntem onorați să avem în rândurile noastre, în mare parte, colegi absolvenți ai acestei facultăți, adevărați profesioniști ce își îndeplinesc la cel mai înalt nivel misiunea de consilieri nepărtinitori pentru momente juridice complexe și garanți ai legalității și securității raporturilor juridice.

Apreciem înalt munca și efortul depus în toți acești ani, de toți cei ce sunt parte ai corpului didactic ai Facultății de Drept și venim cu mulțumiri, dorindu-Vă perseverență în atingerea scopurilor propuse, recunoștința și aprecierea eforturilor depuse, precum și menținerea statutului de cea mai bună facultatea de drept din țară.

VIRTUTEA, LEGEA, DISCIPLINA, DREPTATEA, ADEVĂRUL – acestea să vă fie îndemnarea la 60, la 600 și la 6000 de ani!

Președinte al Camerei Notariale LAZU Aurelia

Realități și perspective ale învățământului juridic național

Live: Realități și perspective ale învățământului juridic național 01.10.2019

Опубликовано Juridice Moldova Понедельник, 30 сентября 2019 г.
Share on print