Conectări la registrele de publicitate.

Stimați notari, bună ziua.
Începem procedura de încheiere a contractelor de schimb de date prin intermediul platformei de interoperabilitate (MConect). 

Pentru o eficientizare a procedurii, se propune un proiect pilot pentru a verifica aspectele tehnice și procedurale. Astfel, este necesar de transmis lista a 20 de notari  ce doresc să participe la acest scurt proiect pilot. Dna Președinte și Dl Bazaochi A. (care nemijlocit au participat la negocieri), fac parte deja din acest grup.

Așa că 18 notari sunt așteptați să confirme disponibilitatea de a participa la acest program -test. În caz că doriți să participați la proiect, expediați un mesaj la adresă:

angela.maxim@cnm.md cu textul: CONECTARE MConect

Pentru selectare se va aplica principiul: Primul înscris – primul admis.

Suplimentar Vă vom anunța referitor la procedură și alte aspecte ce țin de conectare și utilizare a serviciilor de schimb de date prin intermediul platformei de interoperabilitare .

În caz că apar careva întrebări ce țin de conectarea la registrele de publicitate prin intermediul Platformei de ineroperabilitate, telefonați la nr. 022 000-702 sau it@cnm.md Andronatii Andrei – specialist în Servciul IT și promovare a profesiei.

Cu respect,
Maxim Angela
Secretar General

Share on print