Consultarea notarilor din teritoriu

O nouă vizită de consultare cu notarii a avut loc pe 17 februarie 2020, în mun. Bălți. La ședință au participat dna Lazu Aurelia, Președintele Camerei Notariale, dna Maxim Angela, Secretarul general, și notarii din m. Bălți și raioanele Sângerei, Glodeni, Florești, Fălești, Ungheni, Râșcani.

În cadrul vizitei, au fost puse în discuție rapoartele și proiectele ce urmează a fi aprobate de către adunarea generală care este preconizată pentru luna martie 2020.

Notarii prezenți și-au expus propunerile și sugestiile pe marginea proiectelor prezentate. De asemenea, notarii au propus majorarea gradului transparenței decizionale, și au solicitat ca în anul curent, activitatea Camerei Notariale să fie mai transparentă.

Suplimentar, s-a propus desfășurarea instruirilor obligatorii zonal, precum și contractarea Monitorului Oficial online de către Camera Notarială și oferirea centralizată accesului notarilor.

 Următoarea vizită de consultare și pregătire pentru adunarea generală a notarilor va avea loc miercuri, 19 februarie, la sediul Camerei Notariale, în mun. Chișinău, la care sunt invitați notarii din orașele Anenii-Noi, Căușeni, Călărași, Cimișlia, Criuleni, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Ștefan-Vodă, Strășeni, Varnița.

Share on print