Mesaj de felicitare din partea Președintelui Uniunii Internaționale a Notarilor

Uniunea Internațională a Notarilor, salută notarii din întreaga lume și îi invită să sărbătorească astăzi Ziua Mondială a Notarilor, stabilită pentru a comemora Primul Congres Internațional, care a avut loc la 2 octombrie 1948 la Buenos Aires (Argentina).

            Cu această ocazie, președintele Uniunii Internaționale a Notarilor, Dr. Cristina N. Armella,  vine cu un mesaj de felicitare, inclusiv pentru notarii din Republica Moldova.

            În adresarea sa, Președintele UINL, Dr. Cristina N. Armella oferă cea mai profundă recunoștință tuturor membrilor Uniunii Internaționale a Notarilor pentru implicarea pe care au demonstrat-o  în contextul noii realități, care a obligat transpunerea activităților organizației în mediul online. În această zi de sărbătoare, Președintele invită pe toți să continuie să lucreze atât pentru întărirea Uniunii Internaționale a Notarilor, cât și în beneficiul notarilor care fac parte din aceasta.

            Mai jos găsiți atașat mesajul video de felicitare al Președintelui Uniunii Internaționale a Notarilor, Dr. Cristina N. Armella.

Share on print