Desfășurarea etapei a II a concursului pentru selectarea Specialistului în domeniul juridic, Direcția formare profesională, inițială și continuă și a Specialistului în management și organizare, Secția financiar administrativă și resurse umane, Direcția management instituțional din cadrul Camerei Notariale

Comisia de concurs pentru ocuparea funcților vacante din cadrul Camerei Notariale anunță despre desfășurarea etapei a II a concursului pentru selectarea Specialistului în domeniul juridic, Direcția formare profesională, inițială și continuă și a Specialistului în management și organizare, Secția financiar administrativă și resurse umane, Direcția management instituțional din cadrul Camerei Notariale – interviul, pentru data de 24 august 2023, ora 08.30, care va avea loc la sediul Camerei Notariale (mun. Chișinău, str. București 90, of. 16), în temeiul pct. 14, lit. c) și pct. 35 din Regulamentul cu privire la stabilirea condițiilor de organizare și a modului de desfășurare a concursului de ocupare a funcțiilor vacante din cadrul Camerei Notariale, aprobat în redacție nouă prin Decizia Consiliul Camerei Notariale nr. 7 din 18.07.2023.

La proba interviului, funcția Specialist în domeniul juridic, Direcția formare profesională, inițială și continuă au fost admiși următorii candidați:

1. Rotaru Elena

La proba interviului, funcția Specialistă/Specialist în management și organizare, Secția financiar administrativă și resurse umane, Direcția management instituțional au fost admiși următorii candidați:

1. Leorda Tatiana

Share on print