Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Stimați concetățeni,

Cu ocazia celei de a 32-a aniversare a Independeţei Republicii Moldova, Camera Notarială din Republica Moldova vă aduce în dar cele mai frumoase urări de bine, sănătate, fericire. Nu vom conteni să afirmăm că 27 august 1991 a fost un moment de referinţă în istoria Republicii Moldova, o dovadă incontestabilă a ataşamentului poporului faţă de valorile libertăţii, unităţii, echităţii sociale, democraţiei, respectului reciproc şi toleranţei. Acestea sunt, de fapt, valorile cheie pe care Republica Moldova le promovează şi astăzi, cu consecvenţă în plan intern, precum şi în politica sa externă.

Să ne mândrim cu faptul că suntem un stat independent şi suveran. Să avem încredere în propriile forţe, pentru a făuri un viitor pentru generaţiile următoare. Să ne păstram tradiţiile şi valorile, pentru care au luptat strămoşii noştri. Moldova nu trebuie să rămînă doar locul nostru de baştină, ci din contra să devină plaiul oportunităţilor pentru fiecare din noi.

Vă dorim un viitor cu realizări mărețe, perseverență, stabilitate și încredere în ziua de mâine. Să aveți lumină în suflet și în familie, iar respectul și dragostea de țară să vă însoțească pretutindeni!

La mulți ani, Republica Moldova!

Share on print