Ziua profesională a avocatului

Stimați avocați,

Cu prilejul acestei deosebite sărbători – ZIUA PROFESIONALĂ A AVOCATULUI,
Camera Notarială din Republica Moldova, Vă adresează cele mai calde felicitări şi urări de sănătate, ani de viaţă rodnică şi cât mai multe performanţe.

În exercitarea profesiei de avocat, căreia vă dedicați zi de zi, dumneavoastră dați dovadă de devotament, tenacitate în vederea respectării drepturilor omului și a valorilor democratice, etică profesională, obiectivitate, interes sporit în vederea stabilirii dreptății și triumfului adevărului.
Vă dorim să vă bucurați de independență profesională, să fiți mereu devotați meseriei pe care o profesați și să fiți mândri de misiunea de onoare care o desfășurați în societate, să vă exercitați în continuare profesia de avocat cu multă multă abnegație, dedicație, curaj, demnitate și onestitate.

Ca reprezentanți ai comunității profesiilor juridice, suntem mândri să mărturisim respectul nostru profund pentru Uniunea Dumneavoastră, în semn de prețuire pentru contribuția domniilor voastre la creșterea prestigiului profesiilor juridice,ne permiteţi să exprimăm admiraţia şi înalta consideraţie pentru toţi Dumneavoastră.
La ceas de sărbătoare profesională, Vă urăm tuturor celor care s-au consacrat activității de avocat, forţe inepuizabile și succese în exercitarea profesiei!

La Mulţi Ani stimaţi Avocaţi!

Cu respect,
Chirtoacā Lilia,
Președintele Camerei Notariale din Moldova

Share on print